Rólunk

Pékségünk 2001-ben alakult, Andornaktályán, azonban elődünkkel a Privát Pék Kft-vel már az 1980-as évektől a szakmában tevékenykedünk,és ellátjuk a lakosságot sütőipari termékekkel. Családi vállalkozásként üzemelünk, és egy korszerű technológiával, technikával és számítógépes rendszerrel rendelkező üzemet hoztunk létre. Célunk, hogy folyamatos, friss és minőségi sütőipari termékekkel lássuk el vásárlóinkat, saját üzleteinket és partnereinket. Üzemünk elkötelezett híve az egészséges táplálkozásnak, a kézműves és hagyományos termékek előállításának. Fogyasztóink megelégedését bizonyítja, hogy negyedszerre sikerült elnyernünk az Orszàg Kenyere címet, melyet először 2011-ben a Szent István napi kenyérrel, másodjára 2014-ben a Várkapitány kenyérrel,harmadjára 2017-ben a Görböc kenyérrel, illetve 2018-ban a Várhegyi Deres kenyérrel. Elhivatottságunk,hogy ötletekkel, kreativitással és fejlesztésekkel érjük el a lehető legoptimálisabb választékú és minőségű termékeket,igazodva a mindenkori fogyasztói trendekhez.

4X ORSZÁG KENYERE GYŐZTESE

Legfrissebb híreink

Állás lehetőség

Készáru kiadó munkatársat keresünk reggeles és éjszakai munkaidőben! Jelentkezni a 06 30 449 2654-es telefonszámon illetve a beni02@t-online.hu e-mail címen lehet.

Üzemlátogatás

A Magyar Élelmiszer Tudományi és Technológiai Egyesület  Tudomány-és Technikatörténeti Szakosztálya 2018.november 15.-én látogatást tettek üzemünkben! A program tartalmas és eszmecserében bővelkedő volt!Az üzemlátogatás végeztével a vendégeink ellátogattak Egerbe a Dr.Sándor …